Withings Body Cardio

Body Cardio je prva digitalna pametna vaga koja, osim što nudi precizno merenje telesne mase i analizu telesne strukture (procenat učešća: masti, vode, mišićne i koštane mase u telesnom sastavu), pruža i uvid u kardiovaskularno zdravlje za manje od 30 sekundi – sve u udobnosti vašeg doma!

Boje:

7-white-body-cardio
1-white-body-cardio
2-white-body-cardio
4-white-body-cardio
3-white-body-cardio
7-white-body-cardio
1-white-body-cardio
2-white-body-cardio
4-white-body-cardio
3-white-body-cardio

Withings Body Cardio pametna vaga se jednostavno povezuje sa pametnim telefonom (Android OS verzija 7 ili novija, iOS 12 ili noviji) putem besplatne Health Mate aplikacije.

Kardiovaskularni pregled prilikom svakog merenja

Dva važna indikatora kardiovaskularnog zdravlja koje Body Cardio vaga prikazuje prilikom merenja su otkucaji srca i vaskularna starost – parametar pomoću koga se procenjuje stanje arterija, i računa se na osnovu brzine pulsnog talasa (pulse wave velocity, PWV).

Ukoliko je vaskularna starost procenjena kao značajno veća od vaših stvarnih godina, možete biti u većem riziku od razvijanja vaskularnih oboljenja tokom života.

muscle

Mišićna masa

Mišićna vlakna su gušćeg rasporeda u odnosu na masti, tako da kod redovnih vežbača koji primete povećanje telesne težine, ta pojava se može pripisati dodavanju novog mišićnog tkiva, a ne masti.

fat

Telesne masti

Tačno je da bez njih naše telo ne bi moglo da funkcioniše, međutim prekomeran procenat masti može dovesti do kardiovaskularnih oboljenja poput povišenog krvnog pritiska, koronarne bolesti i dijabetesa tipa 2.

Procenat telesnih masti je značajan pokazatelj koncepta mršavljenja, na osnovu koga ćete pozitivne promene uočiti ranije.

water

Voda

Redovna hidratacija organizma neophodna je za održavanje termoregulacije, ravnoteže elektrolita i pravilno funkcionisanje svih metaboličkih procesa. Smanjenje sadržaja vode od samo 2% dovodi do osećaja umora, a za 10% dovodi od cirkulatornog kolasa i toplotnog udara. Sprečite dehidrataciju – prevenirajte zdravstvene probleme.

bones

Koštana masa

Učešće koštane mase optimalno iznosi oko 10% telesne mase, uglavnom ne varira u kratkim vremenskim intervalima. Dugoročno praćenje ovog parametra značajno je u proceni stepena gojaznosti, proceni pravilnog gubitka telesne mase u redukcionim dijetama, kao indirektni pokazatelj razvoja osteoporoze, reumatoidnog artritisa i drugih zdravstevnih stanja povezanih sa gustinom koštanog tkiva.

Inovativni uvid u zdravlje srca

Ova savremena pametna vaga vam pomaže da u udobnosti doma pratite svoju težinu, telesni sastav i kardiovaskularno zdravlje, kako biste uvek imali uvid u svoj napredak, donosili prave i informisane odluke na putu unapređenja zdravlja.

Specifikacije

 • Merenje težine (kg, lb, st) – opseg vaganja od 5 do 180 kg
 • Praćenje trendova merenja
 • Merenje otkucaja srca i vaskularne starosti
 • Merenje mišićne i koštane mase
 • Merenje procenata masti i vode
 • Position Control™ tehnologija za preciznost merenja do 0.1 kg
 • Do 8 korisnika sa nezavisnom sinhronizacijom
 • Besplatno i neograničeno onlajn skladištenje podataka
 • Mogućnost sinhronizacije sa Apple Watch i više od 100 aplikacija za zdravlje i fitnes, uključujući Apple Health, Fitbit i Google Fit
 • Režimi za bebe i za trudnice
 • Prikaz lokalnog vremenskog izveštaja
 • Elegantan dizajn, platforma od kaljenog stakla
 • Li-ion baterija koja se puni i traje do jedne godine

Preuzmite korisničko uputstvo

aplikacije-top

Besplatno preuzmite
Withings Health Mate aplikaciju

Naš tim je uvek na raspolaganju da vam pomogne sa svim dodatnim informacijama i upitima