Withings Sleep Analyzer

Upoznajte svoju noć kako biste unapredili svoj dan! Withings Sleep Analyzer prostirka omogućuje analizu faza spavanja (duboka, površna ili REM faza), kontinuirano praćenje srčane frekvence, detekciju hrkanja i epizoda sleep apnea sindroma.

analyzer-one
5_Sleep_Analyzer
analyzer-two
analyzer-three
analyzer-one
5_Sleep_Analyzer
analyzer-two
analyzer-three

Jednostavna za instaliranje, prostirka automatski prenosi podatke na Health Mate aplikaciju putem Wi-Fi konekcije. Postoji i mogućnost integracije sa IFTTT sistemom, za korisne funkcije poput prigušivanja svetla pri odlasku na spavanje ili podešavanja termostata pri buđenju.

Upoznajte Sleep Analyzer

nov-nacin

Doživite nov način praćenja spavanja

  • Analiza kvaliteta spavanja (Sleep Score)
  • Prikaz epizoda hrkanja
  • Kontinuirano  merenje srčane frekvence
  • Detekcija epizoda Sleep apnea sindroma
  • Prilagođavanje okruženja za spavanje
ono-sto-je-vazno

Pratite ono što je važno

Probudite se uz rezultate analiza sna prethodne noći, koje možete pratiti na svojoj Health Mate aplikaciji. Proverite ključne parametre, poput dužine spavanja, dubine sna i prekida u spavanju, navika u redosledu spavanja, kao i vremena do buđenja i početka sna.

smetnje-pri-disanju

Detekcija smetnji pri disanju

Zahvaljujući posebnom programu koji analizira prekide u procesu disanja, Withings Sleep prostirka ima i novu funkciju: praćenja intenziteta poremećaja disanja. Upoznajte se sa intenzitetom pauza u disanju da biste naučili kako one utiču na vaš san.

Nakon inicijalnog instaliranja, ne morate više brinuti o radu Withings Sleep Analyzer prostirke: dovoljno je da zaspite, a kada se probudite, podaci će se putem Wi-Fi konekcije automatski preneti na aplikaciju.

Preuzmite korisničko uputstvo

aplikacije-top

Besplatno preuzmite
Withings Health Mate aplikaciju

Naš tim je uvek na raspolaganju da vam pomogne sa svim dodatnim informacijama i upitima