cart 0

VAŠA KORPA JE PRAZNA


Withings Sleep Analyzer

Upoznajte svoju noć kako biste unapredili svoj dan! Withings Sleep Analyzer prostirka omogućuje analizu faza spavanja (duboka, površna ili REM faza), kontinuirano praćenje srčane frekvence, detekciju hrkanja i epizoda sleep apnea sindroma.

21.000,00 RSD

analyzer-one
5_Sleep_Analyzer
analyzer-two
analyzer-three
analyzer-one
5_Sleep_Analyzer
analyzer-two
analyzer-three

Svoju narudžbinu možete platiti i na rate bez kamate (do 9 mesečnih rata) koristeći Visa, MasterCard ili American Express kartice banke Intesa.

Jednostavna za instaliranje, prostirka automatski prenosi podatke na Health Mate aplikaciju putem Wi-Fi konekcije. Postoji i mogućnost integracije sa IFTTT sistemom, za korisne funkcije poput prigušivanja svetla pri odlasku na spavanje ili podešavanja termostata pri buđenju.

Upoznajte Sleep Analyzer

nov-nacin

Doživite nov način praćenja spavanja

  • Analiza kvaliteta spavanja (Sleep Score)
  • Prikaz epizoda hrkanja
  • Kontinuirano  merenje srčane frekvence
  • Detekcija epizoda Sleep apnea sindroma
  • Prilagođavanje okruženja za spavanje
ono-sto-je-vazno

Pratite ono što je važno

Probudite se uz rezultate analiza sna prethodne noći, koje možete pratiti na svojoj Health Mate aplikaciji. Proverite ključne parametre, poput dužine spavanja, dubine sna i prekida u spavanju, navika u redosledu spavanja, kao i vremena do buđenja i početka sna.

smetnje-pri-disanju

Detekcija smetnji pri disanju

Zahvaljujući posebnom programu koji analizira prekide u procesu disanja, Withings Sleep prostirka ima i novu funkciju: praćenja intenziteta poremećaja disanja. Upoznajte se sa intenzitetom pauza u disanju da biste naučili kako one utiču na vaš san.

Nakon inicijalnog instaliranja, ne morate više brinuti o radu Withings Sleep Analyzer prostirke: dovoljno je da zaspite, a kada se probudite, podaci će se putem Wi-Fi konekcije automatski preneti na aplikaciju.

Preuzmite korisničko uputstvo

aplikacije-top

Besplatno preuzmite
Withings Health Mate aplikaciju

Naš tim je uvek na raspolaganju da vam pomogne sa svim dodatnim informacijama i upitima

visa mastercard maestro dina american express banca intesa visa mastercard